Πέμπτη 18 Δεκεμβρίου 2014

ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ............



Mε πλήρη επιτυχία εξελίσσονται και φέτος οι εκδρομές για shopping therapy στην Αθήνα από τα δημόσια και ιδιωτικά σχολεία της πόλης του Άργους.
Η εξόρμηση στους εμπορικούς πεζοδρόμους της πρωτεύουσας και η επίσκεψη των γνωστών σε όλους μας πολιτιστικών χώρων όπως ΖΑRΑ, BERSHSKA, Η&Μ, PULL and BEAR κλπ, εντάσσονται στην προσπάθεια αναβάθμισης του εκπαιδευτικού και μορφωτικού επιπέδου των μαθητών, οι οποίοι γυρίζουν από τις εκπαιδευτικές εκδρομές, κρατώντας ανά χείρας τα ψώνια τους , προς πλήρη ευχαρίστηση των καθηγητών τους.
Μάλιστα προβλέπεται η διαδικασία αυτή να κορυφωθεί το ερχόμενο Σαββατοκύριακο με διάφορα Φροντιστήρια -που δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη τους στους ντόπιους επαγγελματίες και πελάτες τους- στέλνοντας τους μαθητές του στη πρωτεύουσα για το καθιερωμένο shopping προς ανταπόδοση .
Είναι ξεκάθαρο ότι όλα τα παραπάνω εντάσσονται στον εκπαιδευτικό προγραμματισμό των σχολείων μας και κυρίως εντάσσονται στις ενέργειες δημιουργίας τοπικής αλληλεγγύης και οικοδόμησης κοινωνικής συνοχής από τους υπευθύνους.
Οι τοπικοί Εμπορικοί Σύλλογοι οφείλουν ένα μεγάλο ''ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ'' σε όλους τους εμπλεκόμενους, όπως και να να ενισχύουν συνεχώς με δωρεές, χορηγίες, και άλλες δράσεις, αλλά και ως πελάτες όλους αυτούς που κάνουν-εκ του ασφαλούς- το παν για να τους διαλύσουν τις επιχειρήσεις τους μια για πάντα.
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

ΚΑΙ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ